Algemene voorwaarden

1. ALGEMEEN
1.1 Op al onze leveringen, diensten en aanbiedingen zijn de volgende voorwaarden van toepassing.
1.2 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. PRIJZEN
2.1 Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

3. VERZENDKOSTEN
3.1 Voor verzending van de producten brengt Winkeltje van Manon verzendkosten in rekening. De verzendkosten in Nederland zijn vanaf €1,00. De verzendkosten voor een brievenbusdoosje met track & trace bedragen €4,50. Heb jij een grotere bestelling, die niet door de brievenbus past? Dan zorgt Winkeltje van Manon voor een grotere verpakking en wordt het pakket verzonden met een track & trace code, hiervan bedragen de verzendkosten €6,75.
Plaats je een bestelling boven de €50,- (excl. verzendkosten) dan komen de verzendkosten te vervallen.
De verzendkosten in België bedragen €13,00 met track & trace.

4. BETALING
4.1 Na een bestelling en betaling ontvang je een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
4.2 Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.

5. LEVERING
5.1 Na betaling wordt iedere bestelling zo snel mogelijk (binnen 2-3 werkdagen) aangeboden bij PostNL of DHL.
5.2 Winkeltje van Manon is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL of DHL.
5.3 Bestellingen via de pakketservice van PostNL of DHL worden 2 keer aangeboden. Daarna laat PostNL of DHL een afhaalbericht achter, en kun je de bestelling (gedurende drie weken) bij het dichtstbijzijnde postkantoor ophalen.

6. RETOURNEREN
6.1 Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dat houdt in dat je een product binnen 14 dagen na aflevering kunt retourneren.
6.2 Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is. Ze dienen tevens vooraf kenbaar gemaakt te worden aan Winkeltje van Manon, info@winkeltjevanmanon.nl.
6.3 De verzendkosten voor retourneringen zijn voor rekening van de klant.
6.4 Na ontvangst van de retourzending zal Winkeltje van Manon het betreffende bedrag zo snel mogelijk terugstorten op je bankrekening.

7. AANSPRAKELIJKHEID
7.1 De afgeleverde artikelen bezitten de eigenschappen die je op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten. Eventuele klachten kun je schriftelijk of per e-mail aan mij voorleggen.
7.2 De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Winkeltje van Manon kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Winkeltje van Manon is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
7.3 Winkeltje van Manon is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Winkeltje van Manon zo spoedig mogelijk worden aangepast.
7.4 Winkeltje van Manon kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
7.5 Winkeltje van Manon is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden.

8. PRIVACY-STATEMENT
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend door Winkeltje van Manon gebruikt en zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.

9. VRAGEN
Winkeltje van Manon streeft naar tevreden klanten. Vragen of klachten over de producten van Winkeltje van Manon zijn altijd welkom en ontvang ik graag per e-mail: info@winkeltjevanmanon.nl.

10. GESCHILLEN
Op alle rechtsbetrekkingen waarbij Winkeltje van Manon partij is, is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing. Winkeltje van Manon en de klant zullen pas dan een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 WinkeltjevanManon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel